Kahve falında hapis olan birini görmek

Kahve falında hapis olan birini görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Kahve falında hapis olan birini gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla ilgileniyor veya bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında müebbet hapis cezası almak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşi hapiste görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini hapiste görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapiste kalmak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hapise düşmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top