AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımının doğumunu görmek

Kahve falında hanımının doğumunu görmek

Kahve falında hanımının doğumunu görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında hanımının doğumunu gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Kahve falında hanımının doğum yaptığını görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hanımının doğumunu görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında hanımla tartışmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakan hanımı görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında hanımla konuşmak hastalıklarının azalacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımı hamile görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, asla harama bulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun hanımını görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek bir daha kopmayacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir