AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını kesmek

Kahve falında hanımını kesmek

Kahve falında hanımını kesmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, itibar kazanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında hanımını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hanımını kesmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında hanımının aldattığını görmek dinde tartışmaya, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zübeyde hanımı görmek sürekli yerinde sayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hanımına tokat atmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun hanımını görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında hanımla konuşmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında hoca hanım görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir