AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımıyla evlenmek

Kahve falında hanımıyla evlenmek

Kahve falında hanımıyla evlenmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, bir yere taşınmaya, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında hanımıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Kahve falında hanımının başkasıyla evlendiğini görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, rahatın kaçacağına işarettir.

Kahve falında hanımıyla tekrar evlenmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalettir.

Kahve falında hanımını başkasıyla evlendiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hanımıyla evlenmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında hanımının ağladığını görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, isteklerinize kavuşacağınıza delalettir.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir