AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerini temiz görmek

Kahve falında avret yerini temiz görmek

Kahve falında avret yerini temiz görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zararının büyük olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avret yerini temiz gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında avret yerini temiz görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında avret yerinin kıllı olduğunu görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızın avret yerini görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi avret yerini kıllı görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin avret yerini görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin avret yerini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir