AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımına kızmak

Kahve falında hanımına kızmak

Kahve falında hanımına kızmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, başarılarının takdir edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hanımına kızmak gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında hanımına kızmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını bıyıklı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve hanımını görmek işinde büyük başarılar alacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında amcasının hanımını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımı dövmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında hanımının aldattığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir