AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kabarmış kek görmek

Kahve falında çok kabarmış kek görmek

Kahve falında çok kabarmış kek görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, zor günlerin sona ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında çok kabarmış kek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabarmış kek görmek itibar kazanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kabarması görmek duraklama yaşanacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında kabartma tozu görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta kabarmalar görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir