AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabarmış hamur görmek

Kahve falında kabarmış hamur görmek

Kahve falında kabarmış hamur görmek eşi ile arasının açılacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabarmış hamur gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabarmış hamur görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur kabarması görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabarmış kek görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaba et görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kabarması görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar kabarması görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaba inşaat görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir