AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar kabarması görmek

Kahve falında duvar kabarması görmek

Kahve falında duvar kabarması görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, statü atlayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar kabarması gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kabarmış duvar görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında duvar kabarması görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kabarması görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaba inşaat görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak kabartmak büyük kazançlar elde edileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet eder.

Kahve falında kaba et görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kabarmış kek görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir