AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur kabarması görmek

Kahve falında hamur kabarması görmek

Kahve falında hamur kabarması görmek fakirliğinin biteceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında hamur kabarması gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabarmış hamur görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, küfürlü söze rivayet eder.

Kahve falında hamur kabarması görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kaba su doldurmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaba et görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabası bitmiş inşaat görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaba pislemek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında duvar kabarması görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir