AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamlı poğaça görmek

Kahve falında susamlı poğaça görmek

Kahve falında susamlı poğaça görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, borçlarının hafifleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında susamlı poğaça gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında susamlı poğaça görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kazancının helal para olacağına yorulur.

Kahve falında susam yağı görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında susamlı çubuk yemek umutlarının bitmesine sebep olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında susam çiçeği görmek önemli kararlar alınacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında susam yediğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil susam görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı susam görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir