Kahve falında hamurdan bebek görmek

Kahve falında hamurdan bebek görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamurdan bebek gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında hamurdan bebek yapmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamurdan bebek görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında hamur ve yufka görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurlu yemek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur açma görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir