AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur ve yufka görmek

Kahve falında hamur ve yufka görmek

Kahve falında hamur ve yufka görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, anne duasının açılacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur ve yufka gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hamur ve yufka görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında hamur yufka görmek ailesinden hayır göreceğine, azap çektiğine işarettir.

Kahve falında yufka hamuru görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında hamurdan yufka açmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yufka açanları görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında un ve yufka görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yufka yaptığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında yufka açtığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir