AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurdan şekiller yapmak

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamura şekil vermek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur şekillendirmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan şekil yapmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demire şekil vermek emeklerinin heba olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekil çizmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, iyi habere yorulur.

Kahve falında gökyüzünde şekiller görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına inanılır.

Kahve falında şekilli ayna görmek kazancın yetmez olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir