AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurlu yemek

Kahve falında hamurlu yemek

Kahve falında hamurlu yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurlu yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında çiğ hamur yemek görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur kızartması yemek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur açmak ve yemek söylediklerinin çıkacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur tatlısı yemek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yemek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur isleri yemek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ hamur yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir