AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur tatlısı yapmak

Kahve falında hamur tatlısı yapmak

Kahve falında hamur tatlısı yapmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru yapmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur tatlısı görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı hamuru görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru açmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur tatlısı yemek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir