AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur mayalamak

Kahve falında hamur mayalamak

Kahve falında hamur mayalamak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, büyük işlere imza atacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, doğruluğu bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur mayalamak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hamuru mayalamak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hamur mayalamak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, güçten ve takatten düşeceğine delalettir.

Kahve falında süt mayalamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt mayaladığını görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sütü mayalamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayalamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayaladığını görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peynir mayalamak sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir