AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamura yumurta kırmak

Kahve falında hamura yumurta kırmak

Kahve falında hamura yumurta kırmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamura yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hamura yumurta kırmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hamur ve yumurta görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında yumurta kırmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift sarılı yumurta kırmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk yumurta kırmak zor zamanların çok eskide kalacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Kahve falında yumurta düşürüp kırmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yağda yumurta kırmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir