AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur ve yumurta görmek

Kahve falında hamur ve yumurta görmek

Kahve falında hamur ve yumurta görmek yaşama sevincine kavuşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, unvan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur ve yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda farklı şekilde ilerlemek konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında hamur ve yumurta görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamura yumurta kırmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işaret eder.

Kahve falında hamur yoğurmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında hamurla börek yapmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, az da olsa feraha çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir