AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işsizin iş bulacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, elinin sıkışacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek sağlığına kavuşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek itibarının ve makamının artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek gelirinin de garanti altında olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek makbul olan mallar edineceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir