AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, yapılan planların alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek kazancının iki kat artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir