AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek huzurunun da yerine geleceğine, günahların da affolacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir