AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bütçesinin küçüleceğine işarettir.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının hamur yoğurduğunu görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, iyiliğe ve güzelliğe yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir