AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, saygın biri haline geleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal işleriniz ya da iş birlikleriniz ilgi gerektirebilir.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek büyük zararlardan kurtulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir