AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yeni işler alacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, işlerinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin hamur yoğurduğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hamur yoğurduğunu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Kahve falında annemin hamur yoğurduğunu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurduğunu görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir