AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yemek yapmak

Kahve falında hamur yemek yapmak

Kahve falında hamur yemek yapmak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, engel tanımayan biri olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yemek yapmak gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında hamur yemek yapmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurabiye hamuru yapmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamurdan şekiller yapmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında hamur işi yapmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işarettir.

Kahve falında hamur kızartması yapmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur beze yapmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur açmak börek yapmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir