AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur işi yapıldığını gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamur yapıldığını görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yemek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi yapmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işi kızartmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi ikram etmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir