AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru pişirmek

Kahve falında hamuru pişirmek

Kahve falında hamuru pişirmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamuru pişirmek gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında hamur pişirmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet eder.

Kahve falında saçta hamur pişirmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hamurdan ekmek pişirmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamuru pişirmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi pişirmek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir