AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur yapan birini görmek

Kahve falında hamur yapan birini görmek

Kahve falında hamur yapan birini görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hamur tarhana görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini hamur yaparken görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında eliyle hamur açmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur yemek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Kahve falında kıllı hamur görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında su böreği hamuru görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında hamur beze görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir