AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı hamur görmek

Kahve falında kıllı hamur görmek

Kahve falında kıllı hamur görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıllı hamur gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında hamurun içinde kıl görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı hamur görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur içinde kıl görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurda kıl görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur tatlısı yapmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet eder.

Kahve falında hamur kabarması görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli hamurlu görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir