AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş hamur yemek

Kahve falında pişmiş hamur yemek

Kahve falında pişmiş hamur yemek bereketin ve verimin hâkim olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş hamur yemek gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında pişmiş hamur yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş hamur yemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş hamur dağıtmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş hamur görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş hamur görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında hamurlu yemek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir