AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek hamuru görmek

Kahve falında kek hamuru görmek

Kahve falında kek hamuru görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet eder.

Kahve falında kek hamuru gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Kahve falında kek hamur yapmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, rahata kavuşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kek hamur görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına işaret eder.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak ettiği zararları telafi edeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kek hamuru yaptığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında pasta börek kek görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında meyveli kek yemek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek kek görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir