AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yağ görmek

Kahve falında yüzüne yağ görmek

Kahve falında yüzüne yağ görmek kuş gibi hafifleyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne yağ gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne yağ görmek makam ve söz sahibi olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze yağ sürmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı boya görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine yağ dökmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında çok kar yağmış görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yağ ve bal görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında katı yağ almak gelişiminin hız kazanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yağ görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir