AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı boya yapmak

Kahve falında yağlı boya yapmak

Kahve falında yağlı boya yapmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı boya yapmak gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında yağlı boya yapmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yağlı boya görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı boya resmi görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı boya görmek işlerin günden güne açılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir