AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yapan görmek

Kahve falında hamur işi yapan görmek

Kahve falında hamur işi yapan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında hamur işi dağıtmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına inanılır.

Kahve falında hamur işi yaptığını görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hamur işi yapmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi pişirmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek insanların takdirine mazhar olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur işi vermek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir