AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi vermek

Kahve falında hamur işi vermek

Kahve falında hamur işi vermek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Kahve falında hamur işi ikram etmek onlara hayrının dokunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize rivayet eder.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi dağıtmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi yapan görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında hamur işi pişirmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi satın almak başarıların her geçen gün çoğalacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir