AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yemek

Kahve falında hamur işi yemek

Kahve falında hamur işi yemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, istediği projeleri yapamayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işi yemek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hamur işi görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek hak yolundan uzaklaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur işi vermek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işi kızartmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir