AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde yemek yapmak

Kahve falında işyerinde yemek yapmak

Kahve falında işyerinde yemek yapmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazancının azalacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde yemek yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik vermelisiniz.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yemek yapmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında boncuk işi yapmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hayatını yoluna koymaya alamet eder.

Kahve falında işyerinde banyo yapmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kötü sözler duylacağına işaret eder.

Kahve falında iş başvuru yapmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında çok iş yapmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda iş görüşmesi yapmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir