AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi satın almak

Kahve falında hamur işi satın almak

Kahve falında hamur işi satın almak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi satın almak gördüyseniz:

  • Yeni bir ortaklık teklifi dahi alabilirsiniz.

Kahve falında hamur işi satın almak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında hamur satın almak onları tebrik edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek borcunun çok olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi pişirmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında hamur işi vermek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapan görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, yüceltileceği sözler duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir