AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi yediğini görmek

Kahve falında hamur işi yediğini görmek

Kahve falında hamur işi yediğini görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında hamur işi yediğini gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında hamur işi yediğini görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi tatlı görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi kızartmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Kahve falında hamur işi pişirmek bazı zevklerinden geri kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, her şeyin yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek eline büyük paralar geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir