AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur satın almak

Kahve falında hamur satın almak

Kahve falında hamur satın almak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerinin sona ereceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur satın almak gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında hamur işi satın almak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hamur satın almak tatsızlıkların yaşanacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek özel hayatında mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdaneyle hamur açmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının hamur açtığını görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında hamurdan börek yapmak yüzünün de yerlere düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı hamur açmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir