AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işi görmek

Kahve falında hamur işi görmek

Kahve falında hamur işi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işi gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi manipüle etmeye çalışan kişilere takılmayın.

Kahve falında hamur işi pişirmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi dağıtmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi vermek kızına daima sahip çıkacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş hamur işi görmek keyfinin olmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi yemek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir