AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hamur işi yaptığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında hamur işi kızartmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Kahve falında hamur işi ikram etmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Kahve falında hamur işi yaptığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi yapıldığını görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, ilişkilerin noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur işi dağıtmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi yapmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir