AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmek istemek

Kahve falında saç kestirmek istemek

Kahve falında saç kestirmek istemek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rahatın yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında saç kestirmek istemek gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında saçını kestirmek istemek maddi olarak epey kayıp verileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Kahve falında saç kestirmek istemek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını kestirmek istemek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeyi istemek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını küt kestirmek huzurunun yerine geleceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında saçı küt kestirmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir