AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, rakiplerin üzüleceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Kahve falında sevgilisinin saçını kestirdiğini görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında saçını kestirirken görmek yakında işlerinin aksayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında saç kestirmek ve ağlamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine inanılır.

Kahve falında birine saç kestirmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir