AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim saklamak

Kahve falında kuranı kerim saklamak

Kahve falında kuranı kerim saklamak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, istediği gibi yaşayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerim saklamak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerim saklamak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında kuran saklamak para sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim yazmak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi okumaya çalışmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimin düştüğünü görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi açmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimin konuştuğunu görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir