AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü saklamak

Kahve falında yüzünü saklamak

Kahve falında yüzünü saklamak şansının her zaman yaver gideceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü saklamak gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yüz saklamak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü saklamak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret eder.

Kahve falında inci saklamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para saklamak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında uyuşturucu saklamak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca saklamak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulur.

Kahve falında et saklamak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birşey sakladığını görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir