AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu duymak

Kahve falında hamile olduğunu duymak

Kahve falında hamile olduğunu duymak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, derde ve kedere düşeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu duymak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu duymak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu duymak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kızını hamile duymak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında birinden hamile olduğunu duymak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin hamile olduğunu duymak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının hamile olduğunu duymak itibarın sarsılacağına, problemlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında hamile duymak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir