AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile karnı görmek

Kahve falında hamile karnı görmek

Kahve falında hamile karnı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sıhhat kazanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hamile karnı gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karnı burnunda hamile görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini karnı burnunda hamile görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Kahve falında hamile birinin karnını sevmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile birinin karnına dokunmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir