AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek üzücü olaylar yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, tatsızlıklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Kahve falında hamile kadının karnındaki bebeği görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek hak yoluna döneceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadın karnı görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadının karnını görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadın bebeğini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir